Ριγγατόνι με μπρόκολο και Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού
Από τον Βασίλη Καλλίδη

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:mprokolo_me_katiki_domokou

  • 500 γρ. ριγγατόνι
  • 500 γρ. μπρόκολο
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 300 ml γάλα
  • 250 γρ. Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομόκου
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε τα ριγγατόνι σε αλατισμένο νερό. Ζεματάμε το μπρόκολο για 1-2 λεπτά σε νερό που βράζει.


  2. Καβουρδίζουμε το αλεύρι με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.


  3. Αφού δέσει, προσθέτουμε το Κατίκι, το μπρόκολο και τα ριγγατόνι.


  4. Πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.


Σχόλια
Άφησε το σχόλιο σου
Όνομα (υποχρεωτικό):
e-mail (υποχρεωτικό - μη ορατό):
Ιστοσελίδα (προαιρετικό):
Security Image
   
Φρέσκα Υλικά της εποχής

 

image1
Το φρέσκο τυρί Ορεινές Πλαγιές Κατίκι Δομοκού μοιράζεται μαζί σας ελαφριές, γευστικές συνταγές με αγνά υλικά και σας αποκαλύπτει το μυστικό για να κάνετε τις γεύσεις ακόμη πιο απολαυστικές!

Αναζητήστε τα καλύτερα υλικά κάθε εποχής και δοκιμάστε τα πιο νόστιμα και υγιεινά πιάτα! 

Δείτε τα καλύτερα υλικά γι’ αυτή την εποχή.