Από τα Food Videos
30′ |
2-3 ATOMA |
Συστατικά:
500gr μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο, σκουπισμένα με βρεγμένη πετσέτα
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για τα μανιτάρια
2 κ.σ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
160gr Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές
Οδηγίες:
Αφαιρούμε τους μίσχους των μανιταριών και τους ψιλοκόβουμε.
Τους βάζουμε σε ένα μπωλ, προσθέτουμε το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τη γέμιση για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Αλείφουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί και τα γεμίζουμε με το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 15 με 20 λεπτά.
Αφού τα βγάλουμε από το φούρνο βάζουμε πάνω τους το Κατίκι Δομοκού και αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με έξτρα μαϊντανό.