Από τα Food Videos
60′ |
8 KOMMATIA |
Συστατικά:
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
250gr μανιτάρια, σε φέτες
αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
230gr σπανάκι, χοντροκομμένο
100gr φέτα, θρυμματισμένη
4 αβγά, χτυπημένα
120gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
60gr κεφαλοτύρι, τριμμένο
375ml γάλα
πιπέρι
200gr Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές
Οδηγίες:
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και λίγο αλάτι και μαγειρεύουν 7 με 8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε το σκόρδο, μαγειρεύουμε 1 λεπτό και τέλος προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί.
Αφήνουμε λίγο το μείγμα να κρυώσει και μετά του προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε τα αβγά, το αλεύρι, το κεφαλοτύρι, το γάλα και λίγο πιπέρι.
Το προσθέτουμε στο μείγμα του σπανακιού και ανακατεύουμε.
Αδειάζουμε σε ένα στρογγυλό ταψάκι 28-29 εκατοστών.
Ρίχνουμε σε κουταλιές το Κατίκι Δομοκού, μία για κάθε κομμάτι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 45 λεπτά.