Από what do buying hcg steroid online in australia novo τoν Βασίλη Καλλίδη
20′ |
6 ATOMA |
Συστατικά:
- 500 γρ. τρυφερό σπανάκι
- ½ φλ. σπόρους ροδιού
- 1 ώριμο αχλάδι, σε κυβάκια
- 100 γρ. αμύγδαλα ανάλατα
- 200 γρ. μπέικον
Για τη σάλτσα:
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές
- 2 κ.σ. ξύδι
- 1 κ.γλ. μουστάρδα
- λίγο αλάτι
Οδηγίες:
- Με τα χέρια μας «χοντροκόβουμε» το σπανάκι και το βάζουμε σε μία πιατέλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 220 βαθμούς, τα αμύγδαλα μέχρι να πάρουν χρώμα περίπου 10 λεπτά.
- Ψιλοκόβουμε το μπέικον, το τσιγαρίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το μοιράζουμε πάνω στη σαλάτα μαζί με τα αμύγδαλα.
- Ετοιμάζουμε τη σος βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά. Το ανακινούμε δυνατά για 2-3 λεπτά και περιχύνουμε τη σαλάτα την ώρα του σερβιρίσματος.
- Στο τέλος, πασπαλίζουμε με το ρόδι.