Από τα Food Videos
120′ |
8 ΜΕΡΙΔΕΣ |
Συστατικά:
500 g Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές
400 g κασέρι, τριμμένο
½ ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
½ φύλλο κρούστας
200 g βούτυρο, λιωμένο
500 ml γάλα
2 αβγά
Οδηγίες:
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το Κατίκι Δομοκού, το κασέρι και τον άνηθο.
Απλώνουμε τα φύλλα, τα βουτυρώνουμε ένα-ένα, βάζουμε λίγη γέμιση στη φαρδιά πλευρά κάθε φύλλου από άκρη σε άκρη και το τυλίγουμε σε ρολό.
Τοποθετούμε κάθε κομμάτι σε στρογγυλό ταψί 28-29 εκ.
Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά, περιχύνουμε την πίτα και την αφήνουμε σκεπασμένη για 2 ώρες, μέχρι να τραβήξει τα υγρά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 1½ περίπου ώρα, μέχρι να ροδίσει.